Säkert at Umeå Open

Säkert

Det är på förhand en spelning hela Umeå sett fram emot, en hemmaspelning för Annika och hennes band. Folkets Hus största scen Idun är fyllt till bristningsgränsen av 1500 människor som alstrar värme i dubbel bemärkelse. För oss var detta en fantastisk möjlighet att spela in ett av Sveriges mest uppskattade band i sin rätta miljö. Vackrare än såhär blir det inte förrän våren till fullo kommer hit. En vän bosatt i Umeå brukar “fika i snöhögar i juni” så låt detta bli ditt soundtrack fram tills dess. Det tinar upp!

Säkert at Umeå Open on April 1, 2011.

1. Det här är vad dom säger 2. Honung 3. Köttet är svagt 4. Influensa 5. Vi tror att vi har någon makt alls 6. Får jag 7. Är du fortfarande arg 8. Ditt kvarter 9. Dansa, fastän 10. Isarna 11. Det kommer bara leda till något ont 12. Heaven’s On Fire (The Radio Dept. cover) 13. Fredrik 14. Allt som är ditt 15. Vi kommer att dö samtidigt 16. Sanningsdan

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published