Interpol at Cirkus

Interpol

Måhända ej vara en av bandets bättre konserter men att döma av publiken så verkar de åtminstone få vad de förväntar sig av besöket denna kväll. Våra förväntningar låg förutom på bandets dagsform även på det tekniska kring sändningen. Till dagens datum är detta den största direktsändning vi genomfört och dessutom den allra första att sändas till vår nya iPhoneapp. Med fler än tusen lyssnare i fyrtio länder och en tiondel av dem via iPhone får kvällen högsta tekniska betyg.

Interpol at Cirkus in Stockholm on March 7, 2011.

1.Success 2. Say Hello To Angels 3. Narc 4. Hands Away 5. Barricade 6. Rest My Chemistry 7. Evil 8. Length Of Love 9. Lights 10. C’mere 11. Cruise 12. The Heinrich Maneuver 13. Obstacle 1 14. Slow Hands 15. Not Even Jail

Photo: Victor Lundmark, 520

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published