Band of Horses at Trädgårn

Band of Horses

Vårens spelning alla kategorier, slutsåld på mindre än 10 minuter. En spetsbokning från Göteborgsklubben Woody West som spelades in exklusivt för Gimme Indie på ett flanelltätt och skäggigt Trädgår’n lördagen 17 april, 2010. “Sångaren Ben Bridwells ljusa, ljuva röst bildar en skön kontrast när musiken blåser till storms. För blåsa på, det är Band of Horses duktiga på. Ändå förlorar de aldrig sin känsla för melodier och stämningar.” skriver Expressen om konserten.

Band of Horses at Trädgår’n in Gothenburg on April 17, 2010.

1. Great Salt Lake 2. Is There A Ghost 3. Weed Party 4. Northwest Apartment 5. Island On The Coast 6. Marry Song 7. Factory 8. Compliments 9. Cigarettes Wedding Bands 10. No One’s Gonna Love You 11. Older 12. The General Specific 13. Ode To LRC 14. The Funeral 15. Evening Kitchen 16. Monsters 17. The First Song 18. Sugarcube (Yo La Tengo cover)

Photo: Linn Hedesström Blad

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published